logo

Култура

Почела Ликовна колонија

Председник Савета, др Владимир Манић отворио је синоћ у Центру за културу 26. Ликовну колонију "Младеновац 2012". Девет сликара из земље и иностранства учествоваће на овогодишњој манифестацији која се завршава 3. августа.

Отварању овогодишње колоније присуствовали су Дејан Чокић, председник ГО Младеновац, Милош Стојановић, заменик председника и Јасминка Прокић, помоћник председника општине. Говорећи о будућности Ликовне колоније, председник Савета, др Владимир Манић, најавио је могућу сарадњу са галеријама из Мајамија.

Учесници овогодишње колоније су: Рафаел Консуегра, Ноел Сантиестебан, Драган Ђорђевић, Зоран Игњатовић, Марија Богдановић, Огњен Ковачевић, Маја Ђуровић, Стефан Перовић и Стефан Радишић.

Грађани могу током трајања Ликовне колоније да посете изложбу досадашњих радова, као и да присуствују стварању ликовних дела овогодишњих учесника.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.