logo

Култура

Преузимамо овај град !

Фестивал културе, спорта и уметности "Преузимамо овај град!" је спонтани фестивал иза кога не стоје институције или организације, већ само људи добре воље који желе да своје вештина и знања поклоне суграђанима.

Сви учесници фестивала су добровољно преместили своје активности у јавни простор за вас и свако је самостално организовао свој програм. Фестивал ће траје од петка 25.10. до понедељка 28.10. 2013. године, у поподневним часовима, како бисмо најбоље искористили преостале дане лепог времена пре зиме.

Главна места фестивала су Трг, атријум код Фонтане и локали Двориштанце и Мери Попинс, а информације о програму можете пронаћи на сајтовима локалних институција, друштвеним мрежама и на плакатима у јавном простору. Више информација о предстојећем догађају можете пронаћи на Facebook групи - Преузимамо овај град !

Дођите да се дружимо на сунцу !

ПРЕУЗМИТЕ : Програм фестивала у пдф формату

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2022.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.