logo

Култура

Поезија на Селтерсу

 

У оквиру Деветог фестивал поезије и књиге који се одржавао под слоганом "ТРГНИ СЕ! ПОЕЗИЈА!", песници из Србије и света читали су поезију у Хотелу "Селтерс".

Преко двадесет светских песника били су гости Младеновца у суботу, 9. маја у башти Хотела "Селтерс" где су читали своју поезију. Фестивал се одржао у организацији Трeћег Трга и Библиотеке града Београда на више локација у Београду од 6-9. маја. Покровитељ фестивала је Секретаријат за културу Управе града Београда, а организатор читања поезије у нашем граду био је Центар за културу Младеновац. Добродошлицу песницима у Младеновац пожелео је Дејан Чокић, председник општине Младеновац.

Учествовали су песници Алфред Корн, Марк Делуз, Александар Радашкјевич, Бошко Томашевић, Стеван Тонтић, Ефросини Манда-Лазару, Злата Коцић, Иван Добник, Корнелија Маркс, Клаудиу Комартин, Љубинка Станков Перинац, Себастијан Дулуд, Марко Вуковић, Милан Добричић, Драган Радованчевић, Ана Ростокина...

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.