logo

Образовање

Први дан за прваке

Школска година почела je за 552 првака који су данас започели школовање у младеновачким основним школама. Као и претходних година градска општина Младеновац даровала је све нове основце пригодним поклонима.

Првацима су срећан полазак у школу данас пожелели Дејан Чокић, председник градске општине Младеновац, Милош Стојановић, заменик председника и Драгана Лукач - Зечевић, члан Већа за управу и образовање. Они су ученицима ОШ "Коста Ђукић" уручили поклоне, симболичан дар општине Младеновац свим првацима. Дејан Чокић је првацима, њиховим учитељицама и учитељима пожелео пуно среће и успеха на почетку школовања. Драгана Лукач је пожелела основцима да прву школску годину проведу уз пуно игре и  расположењу какво је данас владало међу малишанима.

Јасминка Вуковић, директорка ОШ "Коста Ђукић", напоменула је да је у њихову школу уписано је 115 ученика у први разред

– Од тога 60 малишана је у два одељења матичне школе, а остали су у седам издвојених одељења по селима. Број ученика је приближно исти као и прошле године, а данас смо добили пакетиће од наше општине као и од градског секретаријата што је ипак велика олакшица родитељима на самом почетку школске године – рекла је Јасминка Вуковић, директорка ОШ "Коста Ђукић".

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.