logo

Образовање

Први дан за прваке

Први дан за првакеШколска година је почела и за младеновачке прваке који су данас по први пут сели у ђачке клупе наших основних школа. Као и у осталим школама добродошлицу новим другарима пожелели су и ученици ОШ "Момчило Живојиновић", а учитељице и учитељи упознали су се са новом генерацијом својих ђака.

Првацима је срећан полазак у школу данас пожелео и Дејан Чокић , заменик председника општине Младеновац. Он је ученицима I/6 , одељења ОШ "Момчило Живојиновић", поделио поклоне, симболичан дар општине Младеновац свим нашим првацима.

− Драго ми је што данас имам то задовољство да вам пожелим успешан почетак школовања и поделим ове мале поклоне испред општине Младеновац као део акције општине Младеновац коју је покренула Драгана Лукач, члан Општинског већа за образовање. Надам се да ће ови скромни поклони донети пуно радости у даљем образовању наше деце − рекао је Чокић.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.