logo

Образовање

Сајам образовања у Младеновцу

Матуранти основних школа имаће прилику да се на предстојећем Сајму образовања упознају са понудом смерова и програмима четири средње школе из Младеновца и Сопота.

Сајам образовања ће се одржати 2. априла од 11 до 14 часова у Фоајеу биоскопа у Младеновцу. Будућим средњошколцима ће се представити четири средње школе са територије Младеновца и Сопота.

У оквиру овог Програма професионалне оријентације ученика представиће се Гимназија и Техничка школа из Младеновца као и Економска школа и Машинска школа из Сопота.

Средње школе ће имати своје штандове на којима ће наставници делити брошуре, приказивати видео презентације и одговарати на питања ученика.

Сајам заједнички организују менторска школа ОШ "Момчило Живојиновић", средње школе  и градска општина Младеновац.

Значај који професионална оријентација има за матуранте и њихове родитеље упутио је градску општину Младеновац да организацијом Сајма, матурантима основних школа, олакша предстојећи избор средње школе и занимања.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.