logo

Образовање

Општина стипендира академце

Општина стипендира академце
Председник општине Младеновац, Бранислав Јовановић, позвао је данас студенте са територије наше општине који испуњавају прописане услове да конкуришу за општинске стипендије за школску 2008/2009 годину. Конкурс је отворен од 13. до 23. октобра ове године.
Према речима Јовановића Скупштина општине Младеновац је и ове године расписала конкурс за доделу општинских стипедија за школску 2008/2009 годину.

– На конкурс се могу пријавити сва лице која најмање три године живе на територији општине Младеновац под условом да нису у радном односу и да су уписали најмање другу годину студија на високошколској установи чији је оснивач Република Србија. Такође, потребно је да немају прекида током студирања и да нису обновили ни једну годину. Потребан просек у току студија је најмање 8,5 и неопходно је да се финасирају из буџета Републике Србије. Ове године поделићемо 20 стипендија, од тога 16 за студенте основних студија које трају 4 године и четири стипендије за студенте специјалистичких академских студија. Стипендија се исплаћује у износу од 8.500 динара на месечном нивоу у десет, односно пет месечних рата – рекао је Јовановић и додао да је формирана комисија која ће на основу прикупљених пријава направити ранг листу и објавити имена студенета који ће општина стипендирати.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.