logo

Образовање

Упис ученика из евакуисаних подручја

Како је изјавила Весна Влајић Благојевић, директорка ОШ "Момчило Живојиновић", сва деца са погођених подручја која се налазе на територији наше општине могу без икаквих докумената да се упишу у школе, односно да похађају наставу.

Према информацијама које смо данас добили од директорке основне школе "Момчило Живојиновић", до сада се у ову школу уписало само двоје деце, док у другим младеновачким основним школама није било уписаних ученика са погођених подручја.

Иначе, ОШ "Момчило Живојиновић", од понедељка организује хуманитарну акцију прикупљања средстава за личну хигијену, конзервирану храну и храну и пелена за бебе. Са основцима у овој акцији учествују и ученици Гимназије, а акција још увек траје.

Према речима Весне Влајић Благојевић, до сада прикупљена помоћ упућена је у "Керамичко" насеље и младеновачки Геронтолошки центар, док је део помоћи послат у Параћин и Лесковац.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.