logo

Образовање

Обука о писању Ерасмус+ пројеката

Канцеларија за младе градске општине Младеновац, позива све младе да се пријаве на обуку за писање пројеката у оквиру Ерасмус+ програма Европске комисије.

Семинар ће се одржати у понедељак 7.7.2014. године у малој сали ГО Младеновац, од 14 до 18 часова. Одабрани учесници ће у заједничком раду са менторима и другим учесницима у следећа два месеца радити на писању предлога пројеката. Учешће на програму обуке је бесплатно. Право учешћа на конкурсу имају сви омладински радници и млади лидери старости од 18 до 30 година који су у могућности да самостално раде, читају и пишу на енгелском језику.

Пријава на конкурс се врши слањем мотивационг писма на маил Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. најкасније до петка, 4. јула. Додатне информације можете добити на телефон 8241-620, Страхиња Стојковић.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.