logo

Образовање

Пријем за републичке шампионе

Председник градске општине Младеновац, Дејан Чокић, угостио је данас ученике младеновачких основних и средњих школа који су постигли изузетне успехе на републичким такмичењима.

На данашњем пријему уприличеном за једанаесторо основца и средњошколца који су постигли значајне резултате на републичким такмичењима, подељени су симболични поклони, дар градске општине Младеновац.

Чокић је позвао ученике да присуствују Свечаној академији поводом прославе 2. августа, Дана општине Младеновац.

 

- Верујем да ће и неко од вас једног дана примити Грб општине Младеновац, што је највеће признање које додељује општине Младеновац. Ово су заиста скромни поклони за оно што сте ви урадили за нашу општину.

На овом месту немам много ситуација у којима могу да будем поносан што сам председник општине и зато ми је данас привилегија што сам са вама.

Желим вам пуно среће у даљем раду и школовању и сигуран сам да ћете наставити са одличним резултатима.

Хвала вама што сам данас у прилици да будем овде и наравно, хвала професорима, наставницима и вашим родитељима који су сигурно допринели вашем успеху - рекао је Чокић.

Драгана Лукач Зечевић, члан Већа за управу и образовање, истакла је да Младеновац може да буде поносан на једанаесторо деце која су остварила изузетне резултате на републичким такмичењима.

- Ми смо мала општина, мале су школе, а бити међу првих троје у Србији је за сваку похвалу - рекла је Лукач Зечевић.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.