logo

Образовање

Почетак за прваке

Школска година почела je за преко 500 првака који су данас, у друштву родитељиља, по први пут сели у клупе младеновачких основних школама. Као и претходних година градска општина Младеновац даровала је све нове основце пригодним поклонима.

Првацима су срећан полазак у школу данас пожелели Дејан Чокић, председник градске општине Младеновац и Драгана Лукач - Зечевић, члан Већа за управу и образовање.

Они су ученицима ОШ "Живомир Савковић" у Ковачевцу уручили поклоне, симболичан дар општине Младеновац свим првацима.

 

Дејан Чокић је првацима, њиховим учитељицама, учитељима и родитељима пожелео пуно среће и успеха на почетку школовања.

− Више пута сам рекао да су овакве прилике за мене свакако  најлепши део посла који обављам. Привилегија ми је што сам данас са вама, а ове године посебно ми је драго јер сам у школи у Ковачевцу одакле сам и ја.

Желим и вама као родитељима и деци почетак једног успешног школовања, и наравно исто толико среће и успеха кроз сам живот − рекао је Чокић.

 

Градска општина Младеновац је свим првацима у младеновачким основним школама обезбедила поклон пакетиће са школским прибором примереним деци тог узраста.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.