logo

Образовање

Предавање о наркоманији

   

Трибина "Изабери живот, не дрогу !" одржана је 18. септембра у великој сали градске општине Младеновац. 

Трибину су организовали Канцеларија за младе градске општине Младеновац, Центар за превенцију наркоманије и Министарство омладине и спорта, а говорили су Кристина Пота Радуловић, психолог, Ненад Стевановић, специјални педагог као и зависници који су на лечењу

- Препуна сала Скупштине ГО Младеновац показала је да Младеновачка омладина и грађанство заиста имају свест о важности превенције приликом решавања проблема Наркоманије. Овакав вид трибина и предавања постаће редовна пракса, а превенција заштите од наркоманије биће усмерена пре свега на омладину школског узраста, пошто је ова узрасна група најрањивија. У даљим активностима, поред школских установа, биће укључени и представници Министарства унутрашњих послова, а заједничким деловањем даћемо максимум у превентивној борби против наркоманије - рекао је Страхиња Стојковић, шеф Канцеларија за младе градске општине Младеновац.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.