logo

Образовање

Сајам образовања у Младеновцу

Менторска основна школа "Момчило Живојиновић" у сарадњи са Канцеларијом за младе, организоваће 13.03.2015 године са почетком у 10 сати, у Центару за културу Младеновац, Сајам образовања за ученике који уписују средње школе.

На сајму ће бити презентоване средње школе из Младеновца, Аранђеловца, Топле, Сопота и Београда. У оквиру Програма професионалне оријентације ученика представиће се Гимназија и Техничка школа из Младеновца, Економска школа и Машинска школа из Сопота као и Дрво Арт и Угоститељско туристичка школа из Београда.

Посетиоци сајма моћи ће да се информишу о условима уписа и смеровима које школе нуде.

- Ово је трећа година за редом како се организује Сајам образовања, оваква врста сајма помаже свршеним основцима да се што боље определе за своје будуће професије. Улаза на сајам је бесплатан за све ученике, а ове године очекујемо да ће сајам посетити преко 600 ђака - рекао је Страхиња Стојковић, шеф Канцеларије за младе.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.