logo

Образовање

Одржан Сајам образовања

Сајму образовања одржаном 13. марта присуствовало је око 700 ученика из свих младеновачких основних школа. Основци су имали прилуку да се информишу о средњим школама у којима би желели да наставе образовање. Представиле су се школе из Младеновца, Аранђеловца, Топле, Сопота и Београда. 

У оквиру Програма професионалне оријентације ученика представила се Гимназија и Техничка школа из Младеновца, Економска школа и Машинска школа из Сопота као и Дрво Арт и Угоститељско туристичка школа из Београда. Сајам су испред ГО Младеновац посетили чланови Већа, Драгана Лукач Зечевић и Богдан Вуксановић. 

- Надам асе да ће овај сајам помоћи младима да одаберу будуће професије и да ће им помоћи у каријерном вођењу. Захваљујемо се ОШ "Момчило живојиновић" и Центру за културу који већ трећу годину за редом активно учествују у организацији сајма, као и модератору Весни Филиповић - рекао је Страхиња Стојковић, шеф Канцеларије за младе.

 

 

 

 

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.