logo

Образовање

Одржана "Европска недеља мобилности"

 

Традиционална кампања "Европска недеља мобилности" одржала се и ове године од 16. до 22. септембра под слоганом  "Изабери, промени, комбинуј". Циљ акције је промовисање смањења загађења ваздуха, односно побољшање услова за јавни саобраћај, кретање бициклиста и пешака.

У оквиру ове манифестације суграђани су се подсетили колика је одговорност сваког појединца и колико свако од нас може да допринесе побољшању квалитета животне средине коришћењем алтернативних видова превоза. На овај начин, едукују се грађани, посебно они најмлађи, да ће преласком на еколошке видове саобраћаја живети квалитетније и здравије.

Градска општина Младеновац је и ове године активно учествовала тако што су 17. и 21. септембра одржане приредбе малишана на тему "Изабери, промени, комбинуј", и то маскенбал ученика првог разреда ОШ "Момчило Живојиновић" као и приредба у Предшколској установи "Јелица Обрадовић", у вртићу "Звездица".

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.