logo

Образовање

Упис деце у Предшколску установу "Јелица Обрадовић"

 

На конкурсу за упис деце за радну 2016/17. годину у Предшколску установу "Јелица Обрадовић" распоређено је укупно 260 деце на свим облицима рада.

Како је рекла Јована Илић, в.д. директора Установе, захваљујући одобрењу надлежног Секретаријата да се поједине групе прошире за 50 одсто, овај број знатно премашује број објављених слободних места.

– На овај начин успешно смо збринули већину деце са оба запослена родитеља као и децу из других приоритетних категорија. По завршетку конкурса упућене су 34 жалбе родитеља од којих су позитивно решене све оне за које је било могућности. У наредном периоду,  свако евентуално слободно место биће попуњено децом која су конкурисала али нису примљена у првом кругу – рекла је Илићева.

Упис распоређене деце почиње од 01.07.2016. Родитељи деце која су добила место треба да се јаве у Предшколску установу "Јелица Обрадовић" (вртић  "Дуга" - амбуланта) најкасније до 31.09.2016. У супротном ће се сматрати да су одустали од уписа за ову радну годину и на њихово место примиће се друго дете.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.