logo

Образовање

Обилазак истурених одељења

 

Представници градског Секретаријата за образовање и дечију заштиту и градске општине Младеновац обишли су истурена одељења младеновачких основих школа.

Како је рекао Дејан Степановић, члан Већа задужен за образовање, представници града Београда на терену су се упознали са условима за одвијање наставе у сеоским школама и потребама за унапређење квалитета школовања у истуреним одељењима у Међулужју, Кораћици, Марковцу, Пружатовцу, Великој Иванчи, Селу Младеновцу, Границама, Америћу, Сенаји, Рабровацу, Рајковцу, Шепшину и Дубони.

Школе су обишли Милан Јоксимовић, начелник Школске управе Београда, Игор Раичевић, заменик секретара за образовање и дечију заштиту града Београда, Милутин Комановић, Елена Билић, помоћник секретара у Секретаријату за образовање и дечију заштиту и Славица Јашић, руководилац Групе за послове основног образовања и васпитања.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.