logo

Образовање

Трибина о наркоманији : Позив за родитеље и разредне старешине

Трибина о наркоманији : Позив за родитеље и разредне старешинеКомисија за борбу против болести зависности Градске општине Младеновац, у уторак 14. априла, са почетком од 18.00 часова у Великој сали општине Младеновац, организује трибину за разредне старешине и чланове Савета родитеља на тему "Дрога је нула, живот је један"

На трибини ће говорити представници Одсека за превенцију наркоманије Полицијске управе Београд, на челу са Ламбеом Ђорелијевским, шефом Одсека. Учесници трибине имаће прилику да погледају све узорке психоактивних супстанци које се злоупотребљавају у нашој земљи.

Комисија за борбу против болести зависности позива родитеље и разредне старешине да учествују на трибини јер ће имати јединствену шансу да се упознају са изузетно битним чињеницама из области наркоманије, а како би се што боље и ефикасније борили против злоупотребе психоактивних супстанци међу децом школског узраста.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.