logo

Пољопривреда

Посета Пољопривредном сајму "Крушевац 2017"

altНа предлог општинског Удружења одгајивача говеда сименталске расе, градска општина Младеновац организовала је одлазак 50 пољопривредника на Пољопривредни сајам у Крушевцу.

Како се у оквиру сајма одржала и Друга национална изложба приплодних говеда сименталске расе, младеновачки пољопривредници били су у прилици да виде најбоља грла из читаве Србије. На изложби се представило преко 100 излагача из 12 градова и општина.

На сајму у Крушевцу организована је и Изложба пољопривредних производа, домаће радиности, рукотворина, украсног биља, меда и ракије. Уз прилику да се успоставе директни контакти ради остваривања сарадње у свим областима пољопривредне производње, на овој манифестацији сусрели су се највећи произвођачи сточне хране, средстава за прихрану, заштиту биља, семенске робе, баштенске опреме, алата, пољопривредне механизације, опреме, као и осигуравајучће куће и банке. Сајам је отворио Жељко Радошевић, државни секретар Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде које је уједно било и покровитељ изложбе.

alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.