logo

Спорт

Радаковић прави "парни ваљак"

Радаковић прави "парни ваљак" Судећи према појачањима која су већ дошла у ОФК Младеновац, као и играчима са којима се воде преговори, градски српсколигаш би од нове сезоне могао да постане један од главних конкурената за повратак у прволигашко друштво. Уколико нови тренер, Радован Радаковић, бивши голман Партизана, успе у задатку да укопмонује постојеће играче и нове снаге, од половине августа нас на Селтерсу очекује једна сасвим нова прича.

Међу првим појачањима су голамани Радојевић (Лакташи) и сјајни Лукић (Ковачевац). Плаво - бели дрес поново ће носити Матејић (Севојно) и Туцаковић (Сељак из Михајловца). Приступнице су потписали и Иванишевић (Хајдук, Кула) као и Бахреин и Павковић (Инђија). Недостајућу ефикасност у завршници која је мучила тим претходних сезона се очекује од голгетера Ратковица (Бежанија) и Грујичића (Срем).

Ово, међутим, није крај приче о појачањима јер како открива секретар клуба Дејан Ненадовић, у току су преговори са са једним суперлигашким и тројицом прволигашких играча. Он додаје да уколико сви ставе потпис на уговор на Селтеру би био створен прави дрим - тим.

Тренер Радаковић је већ од 1. јула почео са брушењем и жестоким тренинзима. Поред контролних утакмица, играчи тренирају два пута дневно на стадиону Радничког у "Драпшину", уз коришћење базена у Спортском центру. Ово је можда и најбољи пример одлуке да се сви спортских терени и ресурси који припадају општини ставе под један кишобран како би се створио затворен систем који омогућава све услове за тернирање.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.