logo

Спорт

Плави пуне батерије

Плави пуне батеријеПосле данашње прозивке фудбалера ОФК Младеновца једно је сигурно – Костур екипе која је изнела први део првенства заузевши челну позицију лиге са билансом од 10 победа, четири ремија и 0 пораза остаје на Селтерсу – Борба за улазак у другу лигу наставља се са новим појачањима. Да је градски српсколигаш са Селтерса постао "одскочна даска" за младе играче најбоље сведочи пример младог Панића који ће фудбалску каријеру наставити у Португалском прволигашу Националу.

Према речима секретара клуба Дејана Ненадовића , тим ће, по основу прелазaка и позајмица, напустити и Јованић, Иванишевић, Ратковица, Тутуновић, Спасић, Коновалов који иде у Јагодински Грађански, Младеновић и Милић.

Од појачања , у наставку такмичења плави бели дрес ће носити Илија Илић из Црвене звезде, Владимир Гашић из Колубаре који игра на позицији задњег везног и млади нападач Игор Урошевић из Партизана. Како нам је Ненадовић рекао још неколико играча је на проби и до краја припрема ће се знати да ли ће испунити висока очекивања тренера Радована Радаковића.

– Из клуба одлазе играчи који су имали врло малу минутажу, а са новим фудбалерима сигурно ћемо појачати конкуренцију унутар клуба на појединим позицијама. Сигуран сам да ћемо у наставку сезоне бар за 30 одсто бити јачи – уверен је Ненадовић.

Плави ће наредних седам дана тренирати у Спортском центру, затим недељу дана на стадиону Радничког. Након тога момци се на две недеље селе у Београд где ће тренирати на затвореном терену са вештачком травом на Ади, да би се средином фебруара вратили у варош. Затим следи десетак припремних утакмица које ће бити и последњи испит пред наставак сезоне.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.