logo

Спорт

Пријем за најмлађе каратисте

Поводом великог успеха Карате клуба "Младеновац", на Купу Србије за полетарце, пионире и наде са којег је донето укупно 35 медаља, Горан Спасојевић, члан Већа градске општине Младеновац задужен за спорт, приредио је пријем за најмлађе младеновачке каратисте, њихове родитеље и тренере.

На Купу Србије најмлађи каратисти Карате клуба "Младеновац" су у конкуренцији 127 клубова са преко 1200 такмичара из Србије, освојили 20 златних, 6 сребрних и 9 бронзаних медаља, чиме су потврдили резултат са Првенства Србије одржаног априла месеца у Инђији где су такође били најбољи.

У име градске општине Младеновац, каратистима је на постигнутим резултатима честитао Горан Спасојевић, члан Већа задужен за спорт. Он је рекао да су пријеми увек прилика и да се на једном месту састану и разговарају преставници локалне самоуправе и клубова али и такмичари и родитељи.

- Захваљујући вама и вашим старијим другарима, Младеновац је постао познат по каратеу широм Србије али и Европе. Још увек чекамо то најсјајније одличје, а то је медаља са Олимпијаде и верујем да је карате спорт који има највише шанси да у наш град донесе и ту медаљу. Показали сте на Купу Србије да је Младеновац далеко испред других градова што се тиче квалитета рада и резултата.

Што се тиче градске општине Младеновац, усвајањем Стратегије развоја спорта одлучили смо се за дугорочну спортску политику засновану на четири стуба, школски спорт, аматерски, професионални и спортску инфраструкуру. Посебно ћемо радити на развоју инфраструктуре како би ви имали што боље услове али и како би наш град могао да буде домаћин великих такмичења - рекао је Спасојевић.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.