logo

Спорт

Позив спортским клубовима за програм "Тренирај са шампионима"

 

 

Позивају се спортски клубови са територије градске општине Младеновац који имају врхунске резултате (освојене медаље) на међународним такмичењима да поднесу одговарајуће пријаве у циљу конкурисања код Спортског савеза Младеновца за програм "Тренирај са шампионима".

Пријава треба да садржи поред пропратног писма и потврду гранског савеза о оствареним врхунским резултатима.

Пријаву доставити у затвореној коверти са назнаком "Тренирај са шампионима ", на адресу Спортски савез Младеновац, Ул. Вука Караџића бр. 73, 11400 Младеновац (канцеларија у Спортско рекреативном центру "Љубомир Ивановић Геџа",  Младеновац), најкасније 8 дана од дана објављивања на званичном сајту ГО Младеновац, односно до 2.12.2016. године.

Информације на телефон  065/208-11-16

Овај позив поставити на огласној табли и званичном сајту ГО Младеновац, огласној табли СРЦ, а понудити га и свим средствима информисања која делују на територији ГО Младеновац ради евентуалног објављивања.

С поштовањем,

Спортски савез Младеновца

Милош Тривуновић, председник

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.