logo

Спорт

Спортски савез Младеновца - Јавни позив "Усавршавање стручњака за рад у области спорта"

СПОРТСКИ САВЕЗ МЛАДЕНОВЦА
ЈАВНИ ПОЗИВ


Позивају се спортски клубови са територије градске општине Младеновац који имају потребу за усавршавањем стручних кадрова ангажованих у својим организацијама да поднесу одговарајуће пријаве у циљу конкурисања код Спортског савеза Младеновца за програм "Усавршавање стручњака за рад у области спорта".

Пријава треба да садржи поред пропратног писма и потврду гранског савеза о аплицирању или упису на програм усавршавања.

Пријаву доставити у затвореној коверти са назнаком "Усавршавање стручњака за рад у области спорта", на адресу Спортски савез Младеновац, Ул. Вука Караџића бр. 73, 11400 Младеновац (канцеларија у Спортско рекреативном центру "Љубомир Ивановић Геџа", Младеновац), најкасније 8 дана од дана објављивања на званичном сајту ГО Младеновац, односно до 5.04.2017. године.

Информације на телефон 065/208-11-16

Овај позив поставити на огласној табли и званичном сајту ГО Младеновац, огласној табли СРЦ, а понудити га и свим средствима информисања која делују на територији ГО Младеновац ради евентуалног објављивања.


С поштовањем,


Спортски савез Младеновца
Милош Тривуновић, председник

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.