logo

Спорт

Одржан "Базар спорта"

altГрадска општина Младеновац и Спортски савез Младеновца организовали су "Базар спорта", спортску манифестацију која се одржала на Градском тргу и главној младеновачкој улици.

Кроз игру и показне вежбе, спортисти и тренери из 16 младеновачких спортских клубова представили су Младеновчанима своје клубове на јединственој спортској манифестацији која има за циљ да на једном месту грађанима представи све клубове и све спортове у Младеновцу и у непосредној комуникацији грађана са тренерима и спортским радницима афирмише подједнако све спортове.

На данашњем базару учествовали су Фудбалски клуб "Младеновац", Фудбалски клуб "Шумадија", Фудбалски клуб "Село Младеновац", Карате клуб "Младеновац", Карате клуб "Селтерс", Карате клуб "Гепард", Атлетски клуб "Младеновац", Одбојкашки клуб "Младеновац", Кошаркашки клуб "Младеновац", Кошаркашки клуб "ББ баскет", Стонотениски клуб "Младеновац", Рвачки клуб "Љубомир Ивановић Геџа", Планинарски клуб "Гребен", Кендо клуб, Клуб ритмичке гимнастике "Младеновац" и Плесна школа "Сви на прсте".

altБазар је отворио Владан Глишић, председник градске општине Младеновац.

€“ Градска општина Младеновац је Базар спорта уврстила у спортске манифестације од посебног значаја за нашу општину јер сматрамо да има изузетно важан циљ а то је да се грађани Младеновца, пре свега деца и родитељи, у непосредној комуникацији упознају са нашим спортским клубовима, спортистима и тренерима, али пре свега да се друже.

Драго нам је што је манифестација добро прихваћена од грађана и да полако постаје традиционална. Жеља нам је да се сви спортови подједнако афирмишу како би се што више деце школског узраста укључило у спортске активности.

Такође, ово је прилика да се спорт и афирмација физичке активности на најбољи и најинтересантнији начин прикажу деци како би се она заинтересовала за активно бављење спортом.

Унапређење школског спорта један је од приоритета градске општине Младеновац. Главну улогу у том процесу имају наставници физичког васпитања који сигурно најбоље познају важност физичког васпитања за здрав развој деце. Верујем да нам је заједничка жеља да опет оживимо време у којем су школске спортске секције имале важну улогу у образовном систему и свако ко се посвети том задатку имаће пуну подршку градске општине Младеновац.

altЗахваљујем се свим спортским клубовима и школама које су данас са нама и проглашавам Базар спорта отвореним - рекао је Глишић.

altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2020.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.