logo

Спорт

Одржан шаховски турнир за младе

altДруго појединачно отворено првенство Младеноваца у убрзаном шаху за младе одржано је 27. маја у Спортском центру "Љубомир Ивановић Геџа". На турниру који је одржан под покровитељством градске општине учествовало је 49 такмичара узраста од 6 до 15 година из београдских клубова и школа шаха.

У име покровитеља ГО Младеновац, турнир је отворио Горан Спасојевић, члан Већа градске општине Младеновац за спорт, а присутне играче је поздравио и први младеновачки велемајстор Горан Чабрило повукавши први потез. После одиграних седам партија уз много радости за сваку победу и понеким жалом за изгубњеном партијом, издвојили су се победници по категоријама:

Категорија до 8 година: Живановић Слађана, Живковић Данило, Миличић Петар.

Категорија до 10 година : Матијевић Димитрије, Милојевић Марија, Живановић Лазар, Живановић Душица.

Категорија до 12 година: Живановић Наташа, Радовановић Лука, Милашиновић Вук, Ђорђевић Немања.

Категорија до 15 година : Томић Стефан, Крсмановић Урош, Павићевић Јован.


Најусшпешнији такмичари су добили заслужене награде - медаље и пехаре, а они који су испунили предвиђене норме освојили су шаховске категорије. Дечаке и девојчице је обрадовало освежење које су даровали: пекара "Вис", СТР "Ноле" и предузеће "Космај" АД.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.