logo

Актуелности

Подршка Града Београда у реализацији нових пројеката

 

Члан Градског већа Вук Мирчетић разговарао је са председником Градске општине Младеновац Владаном Глишићем и његовим сарадницима о актуелним и будућим пројектима  у овој општини.

Током радног састанка у општини Младеновац, Мирчетић је нагласио да су потребе грађана на првом месту и да ће рад на побољшању услова живота становника градских општина, кроз реализацију различитих пројеката, бити приоритет и основни задатак  руководства Града Београда.

„У директној комуникацији најбоље можемо да сагледамо потребе грађана како бисмо на основу тога планирали будуће инвестиције. Циљ нам је да дођемо до нових идеја и решења и подстакнемо грађане да активније учествују у креирарању планова и доношењу одлука. Младеновац има велике потенцијале у многим областима, нарочито када је реч о култури и турзму и верујем да ћемо у наредном периоду у тим сегментима много тога унапредити. Градоначелник Александар Шапић и његов тим имају идеје и енергију да досадашњу добру сарадњу Града Београда и Општине Младеновац у многим областима унапреде, а ови сусрети су први корак у том смеру“, рекао је Мирчетић.

Једна од тема састанка била је и оснивање својеврсног Инфо центра, по угледу на Градску кућу која постоји на Новом Београду, који би био информативно - сервисни центар грађана.

Vukmircetic1
Vukmircetic2
Vukmircetic3
Vukmircetic4

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.