logo

Актуелности

Више од 250 деце прошло кроз прву групу беспланте школе пливања

 

Бесплатну школу пливања у младеновачком Спортском центру ове сезоне похађа рекордан број деце. Првој групи малишана, који су успешно савладали обуку, дипломе је уручио председник општине, Владан Глишић.

„Кроз овогодишњу школу пливања, коју реализујемо у сарадњи са Градском општином Младеновац и Секретаријатом за спорт и омладину града Београда, проћи ће укупно 527 девојчица и дечака, што је дупло већи број у односу на претходне године и практично смо уписали сву заинтересовану децу. Кроз бесплатну обуку, која је почела 4. јула, до сада је прошло више од 250 малишана, од чега шест група непливача и пет група деце која су усавршавала технике пливања. Свако дете имало је укупно по 20 часова. За њих смо данас, у присуству родитеља и инструктора, организовали доделу диплома а након тога коктел и дружење у холу наше установе, рекао је Богдан Вуксановић, директор Sportski Centar Ljubomir Ivanović Gedža Mladenovac.

Он је додао да од понедељка, 1.августа, почиње нова обука за још једну групу од 250 деце као и то да Спортски центар и ове године организује’’бесплатну среду’’ за све ученике младеновачких школа.

Поред тога, најбољи ученици основних и средњих школа у Младеновцу, који су ове године проглашени ученицима генерације, добили су на поклон сезонске улазнице за базене Спортског центра које ће моћи да користе у свим терминима рада базена.

„У протеклој години, ученици младеновачких школа постигли су запажене резултате на такмичењима и сада су на заслуженом одмору који, између осталог, могу да проведу и на базенима нашег Спортског центра. У жељи да их мотивишемо и подржимо успех који су остварили, одлучили смо да им поклонимо пропуснице за базен. Сезонске карте моћи ће да користе како за дневно, тако и за ноћно купање“, истакао је Вуксановић.

Besplatnaskolaplivanja1
Besplatnaskolaplivanja2
Besplatnaskolaplivanja3
Besplatnaskolaplivanja4

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.