logo

Актуелности

Завршена реконструкција Центра за социјални рад у Младеновцу

Градска секретарка за социјалну заштиту Александра Чамагић обишла је реконструисани објекат Градског центра за социјални рад у Младеновцу.


Догађају су присуствовали председник општине Младеновац Владан Глишић и вршилац дужности директора Центра за социјални рад Силвиа Алавања.


Александра Чамагић је истакла да је посао Секретаријата за социјалну заштиту и Града Београда да обезбеде грађанима Младеновца, али и других београдских општина, све услуге социјалне заштите дефинисане законом и локалним одлукама.


„Објекат Центра за социјални рад у Младеновцу је реконструисан после 35 година. Сада је корисницима и запосленима на располагању модерно уређен и опремљен простор, који је, што је можда и најважније, приступачан свима, а пре свега особама са инвалидитетом, што раније није био случај. У реконструкцију и опремање објекта уложено је око 35 милиона динара. Град Београд ће наставити максимално да подржава напоре запослених како би Центар пружао што квалитетнију услугу“, рекла је секретарка за социјалну заштиту.


Председник општине Младеновац Владан Глишић је истакао да је реконструкција зграде Центра за социјални рад велика инвестиција за општину.


„Радови су трајали око три месеца и завршени су у року. Уверили смо се да су изведени веома квалитетно, што ће сигурно обезбедити бољу услугу корисниима, али и боље услове за рад запослених. Општина Младеновац има одличну сарадњу са Секретаријатом за социјалу заштиту, као и Градом Београдом. Надам се да ћемо у 2023. години наставити да реализујемо пројекте чији ће резултат бити квалитетнија социјална заштита на територији Младеновца и Београда“, рекао је Глишић.

Centarsocijalno1
Centarsocijalno2
Centarsocijalno3
Centarsocijalno4
Centarsocijalno5

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.