logo

Актуелности

Веће усвојило листу кандидата за јавна признања

На данашњој седници Општинског већа, између осталог, дато је позитивно мишљење на Предлог Одлуке о додели јавних признања градске општине Младеновац за 2011. годину. Чланови Општинског већа данас су једногласно и без расправе усвојили свих 15 тачака дневног реда. Као прва тачка, подржана је листа кандидата за општинска јавна признања коју је раније утврдила Комисија за јавна признања. Веће се сагласило и са предлогом да новчане награде буду исте као и прошле године, дакле 50.000, 30.000 и 20.000 динара.

Овогодишњи кандидати за јавна признања, о чему ће се ускоро изјаснити Скупштина ГО Младеновац су :

 

 

1. Грб градске општине Младеновац - Хаџи Живорад Марић, свештеник

2. Мали грб - Александра Иритано, ученица ОМШ "Стеван Христић"

3. Повеља градске општине Младеновац :
-Предшколска установа "Јелица Обрадовић"
-Спортски савез Младеновца
-КУД "Шумадија"
-Јасмина Чабрило
-Млекара "Границе"
-Предраг Младеновић

4.Захвалинца градске општине Младеновац
-Олгица Станковић
-Сандра Тагић

Уколико Скупштина ГО Младеновац подржи ове предлоге, јавна признања ће бити уручена на свечаној академији поводом Дана општине Младеновац.

Од осталих тачака, Веће је усвојило Предлог Одлуке о ребалансу буџета градске општине Младеновац за 2011. годину, Извештај о извршењу буџета градске општине Младеновац за период јануар – јун 2011. године, ребаланс Програма пословања ЈП "ДИП - Младеновац" као и Предлог закључка о усвајању Извештаја о извршењу Програма пословања ЈП "ДИП - Младеновац",за 2010. годину и расподели вишка приходa.

Такође, усвојен је и Предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о оснивању Јавног комуналног предузећа "Пијаце Младеновац", Предлог Решења којим се даје позитивно мишљење на именовање Бранислава Јовановића, председника градске општине Младеновац за члана Регионалног развојног савета за Београдски регион и Предлог Решења о образовању Конкурсне комисије по јавном конкурсу за поверавање обављања комуналне делатности - одржавање јавних паркиралишта у градској општини Младеновац.

Ову комисију ће, према најави Бранислава Јовановића, председника градске општине Младеновац, сачињавати сви чланови Општинског већа као и директор и заменик ЈП "ДИП - Младеновац"

Као посебне тачке, одбијене су, као неосноване, жалбе које су на решења Одељења за комуналне, грађевинске и послове заштите животне средине поднели Грчић Александар, Војиновић Драган, Станковић Ратомир, Влајић Ружица, Јовановић Биљана и Исаиловић Милка.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.