logo

Актуелности

Шест година Туристичке организације

Туристичка организација Младеновца ће 13. Јануара у холу Тржног центра Младеновца (Рода - Меркатор), представити туристичке потенцијале Градске општине Младеновац и календар туристичких манифестација у 2012. години. Овај "мини сајам" локалног туризма организује се поводом шест година од оснивања ТОМ-а.

Током шесточасовне презентације, од 10 до 16 часова, сутра ће се поред Туристичке организације представити и Удружење винара и виноградара Младеновца, Удружење риболоваца "Милорад Павловић Мића", Ловачко удружење "Варовнице", Планинарско друштво "Горштак", Ткачки атеље "Љиља", бомбонџије (лицитари), угоститељи...

Посетиоци ће моћи да дегустирају вина и ракије произвођача из Кораћице и Дубоне и да уживају у наступу младеновачких културно-уметничких друштава "Војвода Јанко Катић", "Романи Ило" и "Шумадија" из Влашке.

Туристичка организација Младеновца је основана, од стране Скупштине општине Младеновац 26. јануара 2006. године, ради вршења послова развоја, очувања, заштите и промоције туристичких вредности младеновачке општине.

Делатности, којима се бави Туристичка организација Младеновца су уређење и допринос успешнијем пословању привреде за обављање послова у функцији промоције и пропаганде туризма, пружање информација, савета и планирање путовања, затим организовање путовања, смештаја и превоза путника и туриста, али и остале услуге везане за превоз путника – продаја карата, пакет аранжмана и друго.

Такође, у делатности којима се бави Туристичка организација Младеновца спадају и делатност туристичког водича као и продаја сувенира. Велику улогу, Туристичка организација Младеновца има и у организовању и сарадњи са организаторима низа културно – забавних, привредних, сајамских, изложбених и других манифестација којих има готово целе године.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.