logo

Актуелности

Завршен традиционални Новогодишњи турнир у малом фудбалу

Екипа „ГСП Београд“ освојила је прво место на традиционалном Новогодишњем турнира у малом фудбалу у сениорској конкуренцији, савладавши у финалу „Барку“ резултатом 4:0. У утакмици за треће место, тим „Промо кидс“ победио је „АС Драги“ са 5:3.

У категорији ветерана, титулу победника понела је екипа „ОФК Младеновац – ветерани“, друго место освојио је „Либар Хом“, а треће „Фриго систем“.

Пехаре најбољим екипама и појединцима уручили су председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић, и члан Већа ресорно задужен за спорт, Дејан Нинковић.

За најбољег играча турнира у сениорској конкуренцији проглашен је Никола Јанићијевић, најбољег голмана Никола Стоисављевић, а за најбољег стрелца Владимир Милић.

Најбољи играч турнира у категорији ветерана је Милан Стеванчевић, најбољи голман Дарко Радојичић, док је најбољи стрелац Милош Николић. Александар Нововић проглашен је за најбољег судију турнира.

Покровитељ турнира је Градска општина Младеновац, док су организатори Спортски савез Младеновца и Спортски центар „Љубомир Ивановић Геџа“.

Malifudbal1
Malifudbal2
Malifudbal3
Malifudbal4
Malifudbal5

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.