logo

Актуелности

Донација младеновачким школама и едукативно предавање за прваке

ЈКП „Паркинг сервис“ Младеновац, у оквиру акције „Ђачко паркинг место“, уручило je донацију наставних средстава основним школама у Младеновцу.

Младеновац је пре годину дана покренуо акцију „Ђачко паркинг место“, захваљујући којој се прикупља новац од плаћања паркирања на посебно обележеним ђачким паркинг местима и основним школама донирају наставна средства. На крају првог циклуса акције, овом приликом, донација је уручена младеновачким основним школама, у виду интерактивних табли, лаптопова, пројектора, штампача и тонера.


Након уручења донације директорима школа, уследило је предавање о саобраћају за ђаке прваке из младеновачких основних школа у склопу акције „Ђаци вас моле, успорите поред школе“ коју организује ЈКП „Паркинг сервис“ Београд.


Едукативним предавањем у Младеновцу, „Паркинг сервис“ приводи крају 17. циклус акције „Ђаци вас моле, успорите поред школе“, у склопу кога ће око 17.000 ђака првака београдских основних школа научити основна саобраћајна правила. Кроз игру и шалу, прваци су научили где се прелази улица, како се то правилно ради, шта показује семафор и како да се понашају на путу до школе.


„Паркинг сервис“ Београд поклонио је свим младеновачким школама комплете лопти, а сваки првак је добио светлоодбојни прслук, који ће им помоћи да пут од куће до школе буде што безбеднији.


У оквиру едукације, до сада је изведено близу 2.500 представа, захваљујући којима је више од 250.000 ђака првака научило како да се правилно и безбедно понаша на путу од куће до школе.

Donacija1
Donacija2
Donacija3
Donacija4
Donacija5

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.