logo

Актуелности

Изабрано ново општинско руководство

На конститутивној седници Скупштине општине Младеновац, већином гласова одборника, за председника Скупштине изабран је Драган Вукадиновић, а за заменика председника Зоран Стевановић.


Скупштинском већином за председника Градске општине Младеновац изабран је Богдан Вуксановић, а за заменика председника Сузана Васић, као и девет чланова општинског Већа – Дарко Ћебић, Дејан Нинковић, Стефан Ивановић, Вељко Лукић, Снежана Адамовић, Ана Андонов, Дејан Вићовац, Дејан Ивковић и Слађана Илић.


Говорећи o пројектима од значаја за општину Младеновац, Вуксановић је нагласио да ће обавеза новог општинског руководства бити да, пре свега, настави са реализацијом започетих пројеката али истовремено и интензивно ради на новим инвестицијама.


„Све што је до сада урађено ствара нам обавезу и додатну одговорност да у предстојећем периоду урадимо још боље ствари, да радимо на развоју Младеновца у сваком сегменту и да наша општина из године у годину буде све боље место за живот. Верујем да сам изабрао тим који ће остварити све зацртане циљеве. Спреман сам да заменим свакога ко на том путу посустане и не испуни очекивања. Само тимским радом, са потпуном посвећеношћу, можемо да реализујемо планиране пројекте. Зато захтевам од сваког члана Већа, од свих сарадника, да пруже 100% својих капацитета. Нећемо штедети снагу у борби која нас чека и сваки дан мандата који нам поверите бићемо посвећени томе да створимо још бољи Младеновац, јер Младеновац је наша кућа, наш дом, рекао је између осталог у свом експозеу председник Градске општине Младеновац, Богдан Вуксановић.

NovoRuk1
NovoRuk2
NovoRuk3
NovoRuk4
NovoRuk5

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.