logo

Актуелности

Београдски уметнички савет уручио донацију за лечење Нине Благојевић

Београдски уметнички савет уручио је донацију у износу од 350.000 динара породици Благојевић за лечење њихове ћерке Нине Благојевић. Донацију је испред Београдског уметничког савета доделио уметнички директор Стефан Стојковић, уз присуство председника општине Младеновац, Богдана Вуксановића.

Донација је резултат треће по реду хуманитарне tattoo конвенције “Great Heart Art”, коју је Београдски уметнички савет успешно организовао. Манифестација је окупила више од 120 уметника из области тетовирања, графита и модерних уметности, а посетило ју је више од 1000 људи. “Греат Хеарт Арт” је више од културно-уметничког догађаја – она слави повезаност међу људима и носи снажну хуманитарну поруку, што се кроз донације, попут ове, види на делу. Овогодишња манифестација је још једном показала колико уметност може да промени животе људи на боље.

Према речима Нининих родитеља, захваљујући овој донацији, успешно је скупљен целокупан износ потребан за њено лечење. Породица Благојевић сада планира пут у Турску, где ће Нина ускоро бити подвргнута неопходној операцији.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.