logo

Актуелности

Прекинута седница Скупштине

Јучерашња седница Скупштине ГО Младеновац прекинута је због недостатка кворума код четврте тачке дневног реда – Извештај о пословању ЈКП Младеновац. Због изостанка председника и заменика председника Скупштине, јучерашњим заседањем је председавао најстарији одборник Предраг Степић.

Пре почетка седнице одборницима је прочитан текст оставке члана Општинског већа, Божидара Томићевића. Такође, разматрана су два предлога за допуну дневног реда. Тако је Закључак којим се Скупштина противи отварању колективног центра за азиланте на територији општине Младеновац уврштен у дневни ред, а потом и усвојен, док предлог одборничке групе "Напред Србијо" којим се тражи раскид уговора са предузећем "Метро паркинг" није прихваћен.

Одборници су усвојили предлог ребаланса буџета којим се буџет увећава за пренета средства из претходне године у износу од 17.390.000 динара, као и додатним средствима од 16.783.000 динара.

Скупштина није усвојила Извештај о раду општинског Јавног правобранилаштва, да би се код већ поменуте четврте тачке Извештај о пословању ЈКП Младеновац седница прекинула због недостатка кворума.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.