logo

Актуелности

Одржана седница Скупштине ГО Младеновац

 

На седници Скупштине градске општине Младеновац одржаној 22. фебруара усвојене су све тачке проширеног дневног реда.

Одброници општинске Скупштине на јучерашњем заседању сменили су досадашњег секретара Скупштине, Предрага Вулиновића и на његово место именовали Николу Ђанковића. 

Усвајањем Решења о престанку мандата одборника, Жељко Бркић са Изборне листе – Покренимо Младеновац – Томислав Николић, замењен је са одборником Јозефином Адамовић са исте изборне листе. 

Скупштина је разрешила Душана Ковачевића дужности члана УО Спортског центра и на његово место именовала Анђелку Анђелковић.

Усвојеним изменама и допунама Одлуке о организацији Управе ГО Младеновац уведено је место Шефа кабинета председника градске општине Младеновац.

Такође, одборници су усвојили измене и допуне одлука о оснивању три општинска јавна предузећа, ЈКП Младеновац, ЈКП Пијаце-Младеновац и ЈП ДИП – Младеновац.

Између осталог, усвојен је и Локални акциони план запошљавања за 2013. годину као и Локални акциони план за решавање питања избеглих, интерно расељених и повратника по основу споразума о реадмисији у градској општини Младеновац 2013 – 2016.

Скупштина је усвојила и два извештаја о раду, Извештај о раду Управе ГО Младеновац за првих шест месеци 2012. године и Извештај о раду Јавног правобранилаштва за прошлу годину.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.