logo

Актуелности

Помоћ при регистрацији газдинстава

Градска општина Младеновац отворила је привремени пулт у холу зграде општине (ул. Јанка Катића 6) за техничку помоћ грађанима приликом попуне формулара за регистрацију и пререгистрацију пољопривредних газдинстава.

До краја марта, сваког радног дана од 9 до 12 часова, службеници Одељење за друштвене делатности и привреду, пружаће грађанима техничку и саветодавну помоћ у попуњавању образаца за регистрацију и пререгистрацију пољопривредних газдинстава које су грађани добили поштом.

Према речима Дејана Вићовца, члана Већа за пољопривреду и привреду, ова акција је урађена у сарадњи са Управом за трезор у Младеновцу која је и задужена за прикупљање докумената.

– Желимо да смањимо трошкове грађанима који не могу самостално да припреме документацију па ту услугу плаћају агенцијама. Позивамо све пољопривреднике да у периоду регистрације и пререгистрације обавезно то ураде како би као регистрована пољопривредна газдинства стекли услове за све субвенције и регресе које ће Министарство пољопривреде покренути у овој години – рекао је Вићовац.

Стеван Милојкић, заменик начелника Управе градске општине Младеновац, подсећа да је основни задатак Управе да буде у служби грађана.

– Пружање техничке и саветодавне помоћи у попуњавању образаца само је један од корака у том смеру. Ми ћемо се у наредном периоду и даље трудити да максимално изађемо у сусрет грађанима и олакшамо им посао – каже Милојкић.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.