logo

Актуелности

Младеновац на Сајаму локалне самоуправе

Градска општина Младеновац представила се на Сајму предузетништва "Бизнис База 2013" и Сајму локалне самоуправе, који су одржани од 27. до 29. новембра, на Београдском сајму. Наша општина се представила у оквиру штанда града Београда.

Традиционално 12. Међународни сајам предузетништва "Бизнис База 2013." и 5. Сајам локалних самоуправа одржавају се истовремено. Под слоганом "Повежи се", идеја ове тродневне манифестације је представљање и упућивање на међусобну сарадњу малих и средњих предузећа, са општинама и градовима.

 

 

На овој презентацији учествовало је око 120 општина, а заједно са представницима јавног сектора на локалном нивоу били су и представници привреде из десетак земаља, више од 150 различитих предузећа, све регионалне развојне агенције и представници привредних комора.

Заједно са представницима Управе градске општине Младеновац, општину су промовисали и Туристичка организација Младеновца, Селтерс Бања, млекара "Границе" и фирма "Котекс-промет".

 

 

 

Првог дана Сајма, младеновачки штанд посетили су Дејан Чокић, председник градске општине Младеновац, Момчило Савковић, заменик председника Скупштине и Дејан Вићовац, члан Већа ГО Младеновац. Дејан Вићовац и Момчило Савковић, посетили су и Сајам етно хране и пића где су разговарали са Николом Михаиловићем, председником Задружног савеза Србије. Сајам локалне самоуправе посетили су и остали представници градске општине Младеновац.

 

 

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.