logo

Актуелности

Скупштина усвојила ребаланс буџета

 

 

Одборници Скупштине градске општине Младеновац на јучерашњем заседању, између осталог, усвојили су и ребаланс буџета. Усвојеном Одлуком о измени и допуни одлуке о буџету градске општине Младеновац за 2015. годину општински буџет је заокружен на 597.547.503,00 динара.

Осим одлуке о ребалансу буџета, одборници су усвојили и овогодишње ребалансе Програма пословања три општинска јавна предузећа, Дирекције за изградњу и планирање, Туристичке организације и ЈП "Пијаце Младеновац".

Скупштина је усвојила решења о одређивању назива трг Владимира Манића у Младеновцу, о давању сагласности на одлуку Надзорног одбора ЈП "ДИП Младеновац", о допуни решења о образовању штаба за ванредне ситуације као и Извештај о извршењу програма пословања ЈП "ДИП Младеновац", за 2014. годину, са предлогом закључка.

Одборници нису усвојили Предлог решења о утврђивању престанка мандата вршиоца дужности директора ЈКП "Пијаце Младеновац" којим би се утврдио престанак мандата досадашњег в.д. директора Драгана Ђукића због подношења оставке, а на његово место именовао Жарко Обрадовић, дипл. економиста.

Као последењу тачку дневног реда Скупштина није усвојила Решење о престанку мандата члана Надзорног одбора Туристичке организације.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.