logo

Актуелности

Почела изградња атарских путева

 

Механизација и екипе ЈКП "Младеновац" почели су данас радове на изградњи атарског пута атару села Марковац. Овим је почела реализација Уговора са Управом за пољопривреду Београда, којим је предвиђена изградња и санација атарских путева у дванаест младеновачких села.

Насипањем и ваљањем камена на путу у Марковцу у дужини од 550 метара, започет је посао изградње 12 приоритетних атарских путева у укупној дужини од 6.250 метара. Извођач посла ЈКП "Младеновац" искористиће лепо време како би што више путева било спремно пред јесење пољопривредне радове.

Градска општина Младеновац потписала је Уговор са Управом за пољопривреду Града Београда вредан 9.804.000 динара намењених изградњи и санацији атарских путева у ГО Младеовац. Привремени орган градске општине Младеновац усвојио је списак приоритета, који је саставио ЈП "ДИП Младеновац", са санацију атарских путева у овој години.

Драган Јелић, в.д. директора ЈП "ДИП Младнеовац", рекао је да је планом радова предвиђено да свих дванаeст путева, обухваћених Уговором, буду насути каменом до 1. децембра.

– Данас је званичан почетак посла санације атарских путева и уколико нас време послужи надам се ћемо успети све да завршимо у року. Извођач радова је ЈКП "Младнеовац", а финансијер посла град Београда преко ЈП "ДИП Младнеовац".

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.