logo

Актуелности

Привремени орган – саопштење за јавност

 

Поводом дописа Уније послодаваца Србије - послодавци Младеновца, Привремени орган је усвојио саопштење за јавност у којем се наводи :


Поштовани,

Као председник Привременог органа градске општине Младеновац, дужност и обавеза ми је да вам одговорим на Ваш допис поводом одржавања трибине "Отворени дијалог", чији је једини гост био министар привреде Жељко Сертић.

Изражавамо велико извињење свим присутним привредницима зато што нису имали довољно времена да искажу проблеме у свом пословању и да у отвореном дијалогу и разговору са министром Сертићем изнесу своје предлоге и сугестије како би унапредили своју делатност.

Због заузетости минстра Сертића трибина је краће трајала, а велика посећеност и присуство привредника и грађана је надмашило процену организатора, градске општине Младеновац и Министарства привреде.

Као председник Привременог органа прихватам обавезу да у што скоријем року организујемо трибину посвећену привреди на којој ће поново гостовати представници Владе Републике Србије и Града Београда, чија активност је у правцу развоја привреде.

Са великом озбиљношћу и посвећеношћу ћемо организовати овај наредни скуп и активно укључити све заинтересоване привреднике и представнике Удружења привредника.

Председник Привременог органа градске општине Младеновац
Владан Глишић

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.