logo

Актуелности

Одржана седнице Штаба за ванредне ситуације

 

 

На данашњој седници Штаба за ванредне ситуације разматрани су извештаји надлежних служби као и досадашње активности на чишћењу снега и леда са путева и тротоара на територији општине Младеновац.

Како је на седници речено, последње падавина и тренутне ниске температура нису битно утицала на функционисање саобраћаја на путевима у општини Младеновац. ЈКП "Младеновац" је превентивно посипало со по путевима и тротоарима, а "Паркинг сервис" је пре падавина делило обавештења тако да су паркинг места била ослобођена за чишћење.Надлежне службе градске општине Младеновац обишли су водотокове и одредиле критичне тачке за чишћење.

Контакт телефон Штаба за ванредне ситуације је 8241-613.

Центра за социјални рад Младеновац дао је дежурни број телефона за потребе својих коринсика. Број телефона је 062 80 888 69 на који се могу јавити једночлана самохрана старачка домаћинства као и инвалидна самохрана лица, уз услове да нису корисници услуга Центра за социјалани рад, услуга помоћи у кући као и да нису на евиденцији кућног лечења и патронаже.

Такође, овај позив је прослеђен и месним заједницама које ће реаговати уколико у њиховим срединама има лица којима је неопходна помоћ.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.