logo

Актуелности

Општи позив за увођење у војну евиденцију

 

Министарство одбране позива сва лица мушког пола, рођена 1998. године и старијих годишта, која из одређених разлога нису уведена у војну евиденцију у календарској години у којој су навршила осамнаест година, да се јаве у Центар Министарства одбране за локалну самоуправу Младеновац, ул. Космајска бр. 3, соба 1.

Увођење у војну евиденцију вршиће се сваког радног дана, у периоду од 1. фебруара до 29. фебруара 2016. године, од 09.00 до 14.00 часова.

Регрут који се уводи у војну евиденцију треба да понесе личну карту. Уколико је на поседује, држављанство Републике Србије доказује изводом из матичне књиге рођених или уверењем о држављанству, а у иностранству - и важећом путном исправом.

Регрути који борави у иностранству дужни су да се, ради увођења у војну евиденцију, јаве надлежном дипломатско-конзуларном представништву Републике Србије у тој земљи.

Општи позив производи исто правно дејство као и појединачни позиви.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.