logo

Актуелности

Младеновац на Сајму туризма

 

Представници градске општине Младеновац посетили су минулог викенда Сајам туризма у Београду и у получасовној презентацији представили туристичку понуду и потенцијале наше општине.

Младеновац су на сајму представили председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, члан већа задужен за спорт и туризам, Горан Спасојевић и директорка Института за рехабилитацију "Селтерс" Снежана Малишић. На сајму су наступили и чланови нашег најстаријег Културно уметничког друштва "Војвода Јанко Катић".

Како је изјавио Драгомир Петронијевић, члан Градског већа на конференцији  "Предузетништво у туризму" Београд има све већи број туриста годишње, а то захтева још више рада и бољу организацију. Према његоим речима, туристи у Београд долазе на неколико дана, а жеља је да њихов боравак траје дуже.

– Због тога ми и организујемо велики број манифестација, а ове године ћемо се потрудити да имамо макар један фестивал више него прошле године. Управо и правимо програм са нашим туристичким водичма, желимо да оживимо Земун, као и цео простор око Калемегдана, Блок 70 и на томе активно радимо. За 2018. годину смо планирали оживљавање београдских пећина, запуштеног града испод Београда. Потрудићемо се да будемо достојни пртнери, да слушамо иницијативе младих и заједно их проводимо – закључио је Петронијевић.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.