logo

Актуелности

Седница Штаба за ванредне ситуације - Упозорење на ледену кишу

altНа данашњој седници Штаба за ванредне ситуације препоручено грађанима да без преке потребе не излазе из својих домова због појаве ледене кише и леда. Према најави РХМЗ-а ледена киша се очекује 2. марта на подручју града Београда.

Како је речено на Штабу, током четвртка и петка проглашен је црвени метео аларм, односно опасне временске појаве таквог интензитета да могу проузроковати велику материјалну штету и бити веома опасне по безбедност људи. Због појаве ледене кише и леда препоручује се пешацима и возачима додатан опрез приликом изласка у саобраћај.

Поводом 1. марта Светског дана цивилне заштите на даншњој седници сумирани су резултати у 2017. години, као и планови деловања за наредни период Штаба за ванредне ситуације на територији градске општине Младеновац.

Усвојен је радни извештај о деловању зимске службе на територији градске општине Младеновац за период 25.2.- 1.3. 2018. Такође, Штаб је расправљао о стању у области заштите од пожара у основним школама на територији ГО Младеновац.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.