logo

Актуелности

Сајам запошљавања у Сопоту

Сајам запошљавања у Сопоту
У сали предузећа "Тргошпед" у Сопоту у среду, 22. октобра, од 10 до 14 часова, одржаће се сајам запошљавања на којем ће послодавци понудити око 400 радних места. Сајам организују испостава београдске филијале Националне службе за запошљавање, општина Сопот и локални савет за запошљавање.
Долазак на сајам најавила су 23 послодаваца, а посао могу потражити незапослени различитих занимања и различитог степена стручне спреме. Траже се радници медицинске струке, ветеринари, технолози, точиоци горва, електричари, вариоци, монтери, бравари, механичари, машински инжењери, металостругари, радници обезбеђења, керамичари, молери, грађевинци, ливци, аутолакирери, столари, шивачи, плетачи, економски техничари, конобари, кувари, месари.
На штанду филијале Београд Националне службе за запошљавање незапослени ће моћи да добију и стручне савете, као и помоћ у писању радне биографије (си-ви). Иначе, филијала Београд НСЗ је, у сарадњи са градским општинама, од почетка године организовала шест сајмова запошљавања на којима је до сада посао нашло 2.195 суграђана.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.