logo

Актуелности

Пријем за компанију "Библи"

altПоводом успешног наступа на овогодишњем Новосадском сајму, председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, угостио је данас Грегора Губеринића, директора и власника компаније "Библи" из Пружатовца и честитао му на освојеним наградама.

Предузеће "Библи" на 86. Међународном сајму пољопривреде у Новом Саду освојило је две златне и три велике златне медаље за своје производе, награду Шампион квалитета групе производа као и Повељу новосадаског сајма за квалитет.

Грегор Губеринић, директор и власник предузећа "Библи", рекао је да је фирма на Новосадском сајму освојила златне медаље за целокупну палету својих производа.

- На Међународном пољопривредном сајму у Новом Саду смо за наших пет производа, колико имамо у палети, освојили пет златних медаља као и Повељу Новосадског сајма за врхунски квалитет производа. Такође, наша домаћа свињска маст је проглашена за најбољу у региону.

altДобили смо позив од председника општине Младеновац да дођемо у госте, разговарали смо о свему у нашој општини, како се може ићи даље. Видим да је град препознао да се наше предузеће не бави само профитом већ и друштвеном одговорношћу и наша жеља и обавеза је да утичемо на развој локалне заједнице. Ми ћемо радити на томе и подстицати и друге да нас прате и то по свим темама, од оснаживања села до улагања у културу - рекао је Губеринић.

Владан Глишић, председник градске општине Младеновац, честитао је Губеринићу на признању за најбољег менаџера у агробизнису.

- Председник увек има прилике да доноси неке тешке одлуке и изазове али и прилику да прими успешне људе као што је господин Губеринић. Лично бих му честитао на великом успеху на овогодишњем Новосадаском сајму, а то је да је понео титулу најбољег менаџера у агробизнису.
Знајући да постоје велике области и доста људи који се бави агробизнисом утолико је то велики успех да превазилази границе наше општине и државе, а можда и региона. Овакви успеси нам дају подстрек и узор да наставимо даље, да за постизање успеха треба радити и бити посвећен послу и очекујемо да овакви примери буду прави приказ развоја наше општине у наредном периоду - рекао је Глишић.

alt"Библи" је предузеће за производњу и прераду меса које спаја традиционалан начин производње са савременим стандардима хигијене и безбедности хране. Резултат су квалитетни домаћи производи, здравствено сигурни, препознатљивог изгледа, мириса и укуса. Библи производи обухватају домаће чварке, који се производе по више векова старој српској рецептури, и домаћу свињску маст, која је препознатљива по својим нутритивним вредностима и високој тачки димљења.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.