logo

Актуелности

Радови у школи у Јагњилу

altГрадска општина Младеновац финансира радове на спуштању плафона у пет учионица Основне школе "Милица Милошевић" у Јагњилу.

Радове је обишао Дејан Степановић, члан Већа задужен за образовање.

- На позицији за текуће одржавање поправка школа градска општина Младеновац има опредељена средства и тренутно смо у ОШ "Милица Милошевић" у Јагњилу која је поднела два захтева за сређивање школе, спуштање плафона у учионицама и замена флуо цеви. Сматрам да ће на овај начин бити уштеђена енергија и побољшани услови у самој школи - рекао је Степановић.

Према речима Драгише Ђорђевића, директора ОШ "Милица Милошевић", ово су приоритетни радови за школу имајућу у виду да је висина учионица била седам метара и да су се зими тешко грејале.

- Упутили смо градској општини Младеновац захтев за финансирање радова на спуштању плафона у нашим учионицама на спрату. Ове учионице су имале изузетно велику висину од седам метара и у току зиме је било скоро немогуће загрејати просторије. Због тога је морало да се изврши спуштање плафона у свих пет учионица. Спуштањем плафона нисмо угрозили децу, остала им је довољна количина ваздуха јер ће висина учионица бити око три метра и у току зиме много топлије. Са општином имамо изузетну сарадњу што се тиче инвестиција у радове који се врше у току летњег распуста. Преостало нам је још да извршимо дихтовање прозора јер је столарија стара скоро 40 година и онда ће нам у учионицама бити топло. Ово су нам били приоритети за ову годину и захваљујем се општини и председнику која су нам изашли у сусрет - рекао је Ђорђевић.

altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.