logo

Актуелности

Нова обавештења "Инфостана" од 3. априла

Нова обавештења "Инфостана" од 3. априлаЈКП "Инфостан" је, на основу закључака Градског већа од 26. марта о спровођењу акције наплате дуга, у петак 3. априла, почео дистрибуцију нових обавештења о висини основног дуга и предлога споразума за измирење дуга. Сви дужници добиће у коверти: обавештење о моделима отплате дуга, уплатницу са подацима о висини основног дуга (прокњижена закључно са 27. мартом 2009), каматама и судским трошковима; подацима о месецу и години када рачун није плаћен; информацију о бројевима решења о дозволи извршења са датумима подношења решења, као и предлог споразума за измирење дуга, уколико се одлуче да дуг исплате на шест једнаких месечних рата.

Дужници који уплате износ наведен на уплатници најкасније до 30. априла 2009. године, биће ослобођени свих камата и судских трошкова. Дужници који се определе за измирење дуга у ратама, моћи ће да закључе споразум, чиме ће им бити отписано 50 одсто камате 2, а остатак дуга ће моћи да измире до 30. септембра 2009. у шест једнаких месечних рата са доспећем сваке рате последњег дана у месецу. Дужнику који закључи споразум обустављају се сви судски поступци и отписују дуговања закључно са 30. априлом 1999.

Да подсетимо, ЈКП "Инфостан" ће, према одлуци Градског већа, грађанима који су измирили своја дуговања или потписали споразум у периоду од 15. марта 2009. године до доношења нових закључака, надокнадити износе наплаћених камата и судских трошкова. Обавештења о начинима повраћаја новца биће упућена у току следеће недеље на кућне адресе. Грађани који су потписали споразум пре нове одлуке Градског већа, могу да потпишу споразум о измирењу дуговања под новим условима и њима ће бити упућено посебно обавештење на кућне адресе.

Истовремено, ЈКП "Инфостан" обавештава да су уплате дужника прокњижене закључно са 27. мартом 2009. године, а сви грађани који су после тог датума платили основни дуг у целости могу у радним јединицама ЈКП "Инфостан" добити и писмену потврду о томе да су измирили дуговања.

Током трајања акције радне јединице ЈКП "Инфостан" радиће радним данима од 8 до 20 и викендом до 14 сати. Да би се избегле гужве, грађанима ће при доласку у радне јединице бити додељени редни бројеви.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.